dimarts, 1 d’octubre del 2013

sopa de meló

meló
iogurt (millor si és grec)
el suc d'una llimona
menta fresca
sal i pebre

No cal comprar un meló car, es demana un meló per fer sopa i que sigui madur.
Es neteja bé de la pell i de les llavors i es talla a trossos que es poden posar en el mateix bol que anirà a taula.
Es tritura el meló i shi afegeix el iogurt o iogurts depenent del que agradin, el suc d'una llimona i una mica de menta fresca. Es deixa reposar a la nevera.
Abans de servir es rectifica de sal i pebre i s'hi pot posar per fer bonic unes fulles senceres de menta.


IMPORTANT: preparar amb temps perquè s'ha de servir freda i amb una mica de gust de menta.
No passar-se de menta.
N'hi ha que enlloc de menta, per decorar hi posen trossets de pernil salat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada