dimecres, 9 d’octubre del 2013

sopa de verdures

caixa de verdures tallades
pasta: fideus
1 pot de cigrons o de mongetes seques
1 pastilla d'avecrem vegetal
opcional: ceba, patata,...

No cal explicacions. Poseu tots els ingredients: verdures, pasta, etc. dins una olla amb aigua.  Ha de cobrir just. 
De totes maneres si remeneu veureu si us quedarà espessa o no i llavors retoqueu l'aigua.  
Abans de servir-la hi poseu pebre acabat de moldre. Li dóna bon gust.
La podeu servir triturada o no.

Per acompanyar-la si teniu convidats:

1. formatge ratllat, millor si és parma perquè no fa fils

2. SALSA PISTOU
- picar 1 gra d'all, fulles d'alfàbrega, sal i pebre
- afegir parma o el formatge que es tingui a mà.
- ha de quedar una pasta espessa
- posar-hi un parell de tomàquets pelats i sense llavors, més formatge i una mica d'oli
- ha de quedar tot ben lligat
- afegir a la pasta més oli fins que quedi cremosa.
- vigilar perquè es talla de seguida i s'ha de tornar a remenar abans de servir a taula.

sopa de verdures amb pistou



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada