dilluns, 21 d’octubre del 2013

papas arrugas

per 4 persones
2 kg de patates petites
1/2 llimona
5 grapats de sal grossa o marina

Es renten bé les patates, es posen en una olla amb aigua, afegir la mitja llimona i deixar reposar una mica.

Canviar l'aigua, posar-hi la sal i remoure bé.

Quan comencin a bullir, es baixa el foc i s'espera que estiguin cuites uns 30 minuts.

S'escorren i es tornen a posar dins l'olla, sense aigua, al foc. Es van removent fins que quedin una mica "arrugas" i blanques.

Es poden acompanyar amb les salses que volgueu i són molt bones per acompanyar peix i amanides.

IMPORTANT: explicar a la botiga perquè voleu les patates i com les fareu. 
S'han de menjar amb la pell.
Les salses del mojo rojo o del mojo verde millor comprar-les fetes perquè aquí no tenim els ingredients a no ser que aneu a la Boqueria a comprarlos.
Us les escric per si teniu humor de fer-les


papas arrugas



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada