dimarts, 22 d’octubre del 2013

tosta de paté de olivas y queso de cabra (lecturas)

4 personas
1 pimiento rojo
1 berenjena
1 cebola pequeña
125 grs de queso de cabra fresco en rollo
100 grs de aceitunas negras sin hueso
8 rebanadas de pan
1 grano de ajo
tomillo
aceite, sal pimienta

Escalivar al forn el pebrot, l'alberginia i la ceba uns 30'- 40'. Un cop fetes les verdures deixar-les refredar, pelar-les, tallar-les a tires iposar-hi la sal i el pebre.
Triturar les olives amb 3 cullerades d'oli. Reservar la pasta resultant.
Torrar el pa i fregar l'all per sobre.
Untar el pa amb la pasta de les olives, posar-hi a sobre les verdures i a sobre el formatge a rodanxes. Posar-hi la farigola i gratinar.

IMPORTANT: torrar el pa a última hora perquè sino s'estova. Ha de ser de barra. També poden ser llesques grans de pa de pagès o mitges barres obertes per la meitat, depèn de la gana.
 Crec que pot ser molt bo i podeu quedar molt bé si teniu convidats. No és un plat car
Seria una cosa similar a la fotografia però amb les verdures i el  formatge gratinat. Pot servir, en petit, per acompanyar una cerveseta, d'aperitiu.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada