dimarts, 1 d’octubre del 2013

la millor carn del món

redomillo
frankfurt
formatge a làmines
molts alls
romaní
molt conyac

Demanar al tocinaire que us ompli el redomillo amb el frankfurt i amb el formatge i us el lligui. 
Se salpebra ( bastant) i es posa a rostir en una cassola amb oli. Es va girant perquè el color quedi més o menys uniforme.
Quan ja està rostit s'hi posen els alls i les herbes. Els alls que es torrin una mica. Al final s'hi afegeix el conyac. Es baixa el foc. Es tapa poc perquè s'evapori l'alcohol. Es va controlant i es va girant. 
Estarà feta la carn quan la punxeu i surti un líquid transparent, si surt vermellós és que encara no està. Un cop feta la treieu de la cassola perquè es refredi. La talleu i la reserveu.
Abans de servir s'ecalfa la salsa, si es vol es cola i  es posa per sobre de la carn o bé se serveix en una salsera.

IMPORTANT: mentre rostiu la carn ja hi podeu posar els alls, agafarà més gust la salsa. En el cas que no us importi que es desfaci el formatge, un cop tallada la carn la podeu posar en la mateixa cassola on l'heu guisada i la serviu així a taula. Si teniu convidats no ho feu. fa lleig.
Es pot acompanyar: arròs, puré de patata, patates fregides, xampinyons, altres bolets, puré de poma,.....

redomillo o filet de tocino


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada