dijous, 24 d’octubre del 2013

spaghetis amb olives

4 persones
1 ceba 
1 gra d'all
4 tomàquets madurs
100 grs olives verdes
40 grs de tàpares
spaghetis

Pelar i picar la ceba i l'all. Fregir-los en 2 cullerades d'oli durant 5' Afegiu el tomàquet tallat a trossets. Tot ha de coure uns 10'. A mitja cocció s'hi posen les olives verdes i les tàpares.
Es couen els espaguetis amb molta aigua. S'escorren i es barregen amb la salsa que heu fet abans. 
Abans de sevir a taula podeu posar-hi per sobre una mica d'orenga i pebre negre

IMPORTANT: la cocció del sofregit ha de ser la que vosaltres volgueu.
Tenir present que els spaghetis i la pasta en general es duplica després de bullir-la.
A la fotografia no hi ha sofregit, és una altra versió, en cru, amb els mateixos ingredients



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada