dijous, 24 d’octubre del 2013

mega pastissos freds i calents

pa bimbo a llesques llargues
4 ous batuts
llet
mantega
xerès
tranchettes
pernil dolç

En un motlle posar les següents capes:
pa amb mantega + pernil dolç + pa amb mantega + tranchettes + pernil dolç.... i seguir així fins que s'acabi el pa o ja no us càpiga res més al motlle.

S'hi afegeix els ous amb la llet. Es deixa reposar un mínim de 3 hores perquè el pa quedi ben amarat i després es posa al forn 20'. 

IMPORTANT: sevir temperatura ambient perquè sino embafa. Omple molt. S'acompanya d'amanida. Està molt bé de preu. Vigilar que la part superior del pastís no es cremi al forn. Acostuma agradar a tothom


Si el pastís el voleu fer fred aquí i també de pa bimbo, us poso unes quantes imatges perquè us orienteu. Els ingredients que se us passin pel cap o bé els que tingueu a casa.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada