dimarts, 1 d’octubre del 2013

pollastre rostit segons l'àvia

pollastre tallat a octaus
ceba
tomàquet vermell
grans d'all
2 o 3 fulles de llorer
conyac

Salpebrar el pollastre (bastant) i posar-lo en una cassola amb oli que es rosteixi per tot arreu. Sha d'anar girant.
Quan ja està s'hi posa la ceba tallada a trossos, es deixa que sofregeixi una mica. Després el tomàquet, també a trossos i els alls sense pell i les fulles de llorer. Es va remenant tot. Al final se li posa un bon raig de conyac. Es tapa i es baixa el foc perquè faci xup xup.  Si es va quedant sense líquid s'hi posa una mica d'aigua.

IMPORTANT: al principi quan es rosteix el pollastre, vigilar perquè esquitxa molt. No us ha de fer por la quantitat de conyac que poseu.
La quantitat de ceba i de tomàquet és al gust de cadascú.
És més bo fet d'un dia per l'altre


pollastre rostit



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada