divendres, 25 d’octubre del 2013

berenjenas rellenas de pollo y setas (lecturas)

4 berenjenas
1 diente de ajo
1 cebolla
400 grs de pechuga de pollo
250 grs de setas de temporada
vino/conyac
queso rallado
mantequilla
tomillo

Precalienta el horno a 180º. Corta las berenjenas por la mitad. Hornéalas 20'. Retira la pulpa.

Sofríe el ajo y la cebolla. Agrega la pechuga de pollo a dados. Riega con el vino. Deja reducir. Añade las setas, la pulpa de la berenjena y tomillo. Remueve bien.

Rellena la piel de las berenjenas. Pones queso rallado y mantequilla y las pones a gratinar.

IMPORTANT: no les he fetes mai però crec que són més bones les clàssiques, les de carn picada i sofregit de tomàquet, etc. Aquestes serien per variar. 
A la recepta no es parlava de gratinar al final, ho he afegit jo, com que us agrada tant.....
Recordeu que no fa falta posar-les al forn al principi, poden anar al microondes, senceres o tallades a trossets i la salsa per sobre.
Poden ser segons plats o plats únics perquè omplen molt. De primer alguna cosa lleugera. O bé només l'aperitiu.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada