diumenge, 27 d’abril del 2014

pollastre arrebossat amb avellanes

4 persones
4 petxugues de pollastre a filets
60 grs d'avellanes torrades i triturades
1 ou
farina de galeta per arrebossar
julivert
1 pastilla d'avecrem (caldo)
nata líquida
ceba tallada molt petita
oli, sal i pebre

Arrebossar els filets amb ou (conyac, llimona, sla i pebre) i després amb una barreja de farina de galeta i avellanes picades.
Posar els filets arrebossats en una bandeja de forn prèviament pintada d'oli.
Escalfar el forn a 180º. Posar els filets que es dorin primer d'una banda i després de l'altra. Uns 10 minuts cada costat.
Escalfar el caldo, la nata, la ceba i el julivert a foc molt lent uns 10 minuts. S'ha de treure del foc quan es comenci espessir. Es controla la sal i pebre.
Se serveixen els filets amb la salsa per sobre.

IMPORTANT: sofregiria primer la ceba i després hi afegiria els altres ingredients. En lloc de fer-ho al forn es pot fer fregit. L'arrebossat ha de quedar com el de l'imatge. 
N'hi ha que arrebossen el pollastre amb corn flakes


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada