dijous, 24 d’octubre del 2013

flam de la nonna, el millor que he menjat mai

pell d'1 llimona
2 ous per cada vas de llet
2 o 3 cullerades soperes de sucre pel caramel
2 tires de canyella
sucre: per cada ou, 1 cullerada sopera

Batre els ous amb el minipimer.

Es barregen amb la llet que s'ha escalfat, sense arribar a bullir, amb la pell de la llimona i les tires de canyella. Tot es deixa reposar d'una a dues hores.

Es cola.

Es posa en el motlle amb el caramel al fons i es posa al bany maria al foc 1/2 hora o 3/4.

Al final es posa al forn perquè es torri una mica la part de sobre.

IMPORTANT: hauré de preguntar a la nonna quants ous. Crec que aquestes mides són per 2 persones.  Si algú el fa que digui les mides.
No desmotllar fins que no estigui fred. És sensacional 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada