pinya
plàtan
taronja
sucre
canyella en pols
cointreau/grand marnier
brochetes fusta / metàliques
paper d'alumini
La fruita es talla a trossos no gaire grans i es posa en un bol amb el sucre i la canyella.
Es punxen les fruites intercalades en una brocheta i s'estiren en un tros de paper d'alumini. Per sobre s'hi posa una culleradeta de licor i s'embolica.
Es posen en una safata i totes dins el forn ja calent. No han de coure només s'han de menjar calentes.
IMPORTANT
Són uns postres per quedar molt bé, per exemple, per quan convideu els sogres a casa vostra. Podeu posar la fruita que volgueu.
Són uns postres per quedar molt bé, per exemple, per quan convideu els sogres a casa vostra. Podeu posar la fruita que volgueu.
L'altra opció és fer les brochetes amb xocolata desfeta.
L'altra opció és fer les brochetes i servir-les amb xocolata desfeta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada