dijous, 14 de novembre del 2013

ous al niu

1 ou per persona
1 panet per persona
sobressada, foie-gras, pernil dolç,...
formatge tranchettes
oli, sal 
pinyons (opcional)

Es talla la part superior del panet i es reserva. Es buida el panet de la molla i es reserva.
En oli molt calent es fregeix la tapa treta a bans i un cop fregida es posa sobre un paper absorvent. 
Al panet buit de molla s'hi posa:
1. formatge
2. pernil dolç, sobressada, etc
3. el rovell d'un ou 

Es bat a punt de neu la clara de l' ou. Quan ja estigui molt dura es posa sobre el panet.
Panet amb la clara a sobre es posa en una paella amb l'oli molt calent i es fregeix i amb una cullera es va posant per sobre la clara l'oli calent i aquesta s'infla i es torra. Si teniu pinyons és el moment de posar-los i així també es torraran.

Quan creieu que està prou fregit es treu de l'oli, es posa sobre un paper absorvent i es tapa amb la part superior del panet extreta i fregida abans.

S'ha de servir acabat de fer

IMPORTANT: no utilitzeu panet de viena, sempre de pa i millor que sigui una mica pla. Acompanyat de sopa, amanida o verdura pot ser també un segon plat.

 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada