dijous, 7 de novembre del 2013

hamburguesa de salmó

1 llom de salmó, individual, de la sirena per cap
tàpares, cebetes i cogombrets en vinagre
xerès o vi blanc
1 ou
molla de pa mullada en llet
anet, estragó i pebre negre

Es tritura el salmó amb els encurtits i les herbes. Tot molt ben barrejat.
S'hi afegeix el xerès, l'ou i la molla de pa. Se segueix barrejant bé. Al final s'hi posa sal i pebre al gust.
Es pot guardar la barreja a la nevera i fer les hamburgueses més endevant així es barregen millor els gustos.

IMPORTANT: quan s'hagin de fregir la mida de l'hamburguesa no ha de ser massa gran perquè pot quedar crua per dins i seca per fora. Tampoc no les feu molt planes perquè us quedaran seques també.
La forma de l'hamburguesa la fareu millor si teniu les mans molles.
S'acompanya de l'escabetx de verdures o verdures sense escabetxar però talladetes igual i fetes al vapor
I si teniu salsa al pesto, genial! agrada molt tota la combinació i surt bé de preu



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada