diumenge, 17 de novembre del 2013

arròs a la milanesa

pebrot vermell
tomàquet
ceba
pèsols
pernil a tacos
arròs
conyac
formatge ratllat
mantega pel gratinat
sal i pebre

Ben sofregida la ceba,  sofregir el pernil, el pebrot vermell i després posar-hi el tomàquet. A mig sofregir el tomàquet un bon raig de conyac. Ha de fer xup-xup una bona estona. Provar de sal

Engegar el forn perquè es comenci a escalfar.

En el sofregit posar-hi els pèsols i l'arròs. Remenar i  esperar un parell de minuts. Afegir l'aigua. Dues mides d'aigua per cada mida d'arròs més dos. Arrenqui a bullir, baixar el foc i esperar 5 minuts. Rectificar de sal i pebre. Passat aquest temps es posa al forn 10 minuts. Quan falti poc perquè estigui cuit es treu del forn i se li posa per sobre el formatge ratllat amb la mantega perquè es gratini. Se seveix de seguida.

IMPORTANT

El secret és el sofregit, és bàsic que estigui ben fet. A l'hora de provar-lo veieu que té poc gust se li pot posar un avecrem. Però recordeu que el formatge enforteix el gust i el pernil també.
Bàsica la mida de l'aigua, si ho feu bé l'arròs surt clavat, perfecte.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada