dilluns, 16 de febrer del 2015

peix bullit

cualquier pescado que se desee
champiñones
tomillo, laurel, perjil
cebolla, ajos
limón
aceite
si se tiene foumet de pescado

En el foumet o en el agua se ponen los champiñones cortados en láminas, el tomillo, el laurel, la cebolla, ajos a láminas, perejil, aceite crudo y rodajas de limón.
Se deja hervir, y poco antes de echar el pescado se saca el limón.


IMPORTANT
Si no es té foumet s'han de deixar bullir les verdures soles una estona perquè l'aigua agafi gust.
Es poden utilitzar altres herbes com : estragón i anet. També granets d'anís. Totes les herbes del caldo li van bé.
El peix tallat com més gruixut millor perquè no es desfaci.
S'acompanya d'un raig d'oli cru d'oliva o bé maionesa o bé salsa rosa. 
És molt bo amb patates i pèsols bullits amb una mica de llorer. 
També es pot menjar com teniu a la imatge.






.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada