dimarts, 3 de febrer del 2015

gachamiga de la sierra de Cazorla. Loli

10 persones

2 patates
1/4 de kg de farina blanca
1/4 de l d'oli
3/4 de l d'aigua
uns quants alls
oli
sal

Se sofregeixen els alls en una paella amb oli. Quan ja estan es treuen.
Es tallen a quadradets les patates i es fregeixen en l'oli que ha de tenir gust d'alls. Quan ja estan es treuen i es posen sobre paper perquè absorbeixi l'oli.
En un bol es barregen la farina, l'aigua i la sal. Ha de quedar ben barrejat. És la massa.
A la paella s'hi posa una mica de l'oli de fregir les patates, s'hi tornen a posar les patates i a poc a poc, tot remenant s'hi va afegint la massa que tenim en el bol. Ha d'anar quedant com una truita de patates sense ou i torrada de banda i banda.

 Poden acompanyar: xoriço, pebrots verds i vermells, cansalada viada molt fregideta i torrada, albergínies arrebossades i fregides, xistorra, formatge curat, seitó, ...


Per fer el plat més fresc es pot acompanyar de fruites: raïm, meló, magrana....





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada