dimecres, 4 de febrer del 2015

menús

  • ous acroquetats; peix al forn amb cebes, patates i tomàquets (nonna); pastís de formatge amb "arándanos" congelat
  • crema de xampinyons amb ou dur, pernil dolç i xerès; peix al forn (nonna); brochettes de fruita
  • ous acroquetats amb escarola; peix al forn (nonna); brochettes de fruita
  • crudités amb vinagreta i salsa amb crema de llet; llomillo tropical; pastís de formatge amb "arándanos" congelat
  • crema de xampinyons amb ou dur, pernil del país i xerès; peix al forn (nonna); copes melba
  • sopa de xampinyons amb.......; chiles en nogada; préssecs calents amb gelat de vainilla
  • mousse de porros i roquefort; orades a la sal; fruita del temps; postres de cal Latorra
  • aperitiu: brandada de bacallà, caviar, pasta d'anxoves, salmó fumat. Cava; mousse de porros i roquefort; filets al pebre; préssecs calents amb gelat; cafè i pasta seca
  • aperitiu: brandada, ....., ...... Cava; mousse de porros i roquefort; ajoarriero; préssecs amb gelat; cafè i pasta seca
  • consomé amb crêpes a les fines herbes; calamars farcits; taronja amb melmelada de maduixa
  • consomé amb crêpes a les fines herbes; redomillo amb maionesa i anxoves; copes melba
  • mousse de porros i roquefort; llomillo amb taronja; pastís de xocolata amb nata
  • mousse de porros i roquefort; orada a la sal; brochettes de fruita
  • crema de verdures; peix al forn (nonna); fruita i pastís
  • crudités: rabes, pastanaga, escarola, ceba, remolatxa, nap, fonoll. Salsa: maionesa amb mostassa, maionesa, crema de llet amb llimona; llobarro a la sal; torró amb nata
  • sopa de verdures amb salses; calamars farcits; fruita
  • sopa de verdures amb salses; xipirons amb tinta; fruita; torró de crema amb nata



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada