100 gr de patates
15 gr de mascarpaone
15 gr de midó de patata
20 gr de ceps
1 raig d'oli d'oliva
40 gr de nata líquida
1 gr de pols de ceps
1/4 de cullerada de cafè de pasta de trufa negra
40 gr de trufa negra
10 gr d'encenalls de formatge parmesà
sal
cibulet
1/4 de cullerada de cafè de caviar d'oli de trufa blanca
Bullim les patates. Quan estiguin cuites, les retirem immediatament de l'aigua i les passem pel passapurés. Hi afegim el mascarpone i el midó de la patata. Hi posem sal i en fem boles de 25 gr. Les deixem refredar,
Netegem els ceps i els tallem a làmines fines. Bullim la nata amb la pols de ceps i hi posem un polsim de sal. Ho triturem. Saltem els ceps a làmines i hi afegim la salsa de ceps.
A l'hora de servir, coem dos minuts els mochis de patata al vapor. Hi afegim la salsa al fons del plat i els mochis, situats a sobre. Ratllem les trufes i el formatge. Per acabar, hi afegim un toc de cibulet picat i escames de sal.
IMPORTANT
Tots els ingredients que surten a la recepta no calen. Penseu que la trufa és caríssima. Ara bé patates i ceps ha de ser boníssim.
Recepta del restaurant 2254. Diari ARA
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada