divendres, 15 de gener del 2016

bacallà a la llauna modernista

4 persones

8 talls de bacallà del morro o llom (800 grs aprox.)
6 grans d'all
farina
1 copa de vi blanc sec
oli
15 gr de pebre vermell
julivert


Talleu el bacallà a trossos mitjans i deixeu-los en remull fins que deixi anar tota la sal.
En una paella poseu-hi bastant oli i fregiu-hi els trossos de bacallà enfarinat. Quan estiguin rossos, coloqueu-los en una llauna.

Fregiu 4 grans d'all tallats a tires, afegiu-hi el pebre vermell i el vi. Deixeu-ho coure una estoneta i després poseu-ho sobre el bacallà fregit. Piqueu la resta d'alls i el julivert molt fins i afegiu-ho.Poseu-ho tot al forn uns minuts

Hi ha qui afegeix una mica de tomàquet o tires de pebrot escalivat als talls de bacallà.

IMPORTANT

Els lloms de bacallà en tenen a La Sirena i no s'han de desalar. Que siguin congelats no vol dir que siguin baratos. Surten boníssims també.



Recepta treta del llibre "La cuina modernista". Diari ARA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada