diumenge, 10 d’agost del 2014

rossinyols a la papillota de fulla de figuera

segons el restaurant Bocagrande, el xef David Serra

 per 4 persones

10 fulles de figuera que han de ser del dia
400 grs de rossinyols
4 ous
4 medallons de foie fresc
1 cocota (recipient on es farà la papillota)

Es netegen els rossinyols, intentant no mullar-los. S'ha de pelar la part del peu.
Es posen les fulles de figuera a la cocota o recipient, col·locades de manera que es pugui embolicar tot el que  s'hi posi dins.
S'introdueixen els rossinyols, s'hi posa sal i oli.
Es posa el recipient al foc. Es tapa i es cuina uns 8' a foc baix. S'obre i es posa l'ou sencer. Es deixa al foc uns 3' més.
Es passa per la planxa, un moment, el foie i s'acaba de fer dins la papillota.

IMPORTANT: és com si fossin uns ous al niu perquè ho entengueu. Suposo que el tipus de bolet pot ser un altre i la possibilitat de comprar foie no és alta s'hi pot posar paté. La gràcia són les fulles de figuera que en deuen tenir les pageses al mercat. I de la cocota de què parla és un recipient que també pot ser individual, que pot anar al foc i que en deuen tenir a IKEA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada