Ingredients per a 4 racions:
8 tomàquets de branca
2 tallades de meló
2 tallades de síndria
8 fulles de menta fresca
oli, sal i vinagre
Primer de tot peleu els tomàquets, retireu-ne les llavors i talleu-los a trossos mitjans.
Talleu el meló i la síndria, retireu-ne les llavors i talleu-los també a trossos mitjanets.
Tritureu bé totes les fruites amanides amb un rajolí de vinagre i sal.
Afegiu un rajolí d’oli i acabeu de triturar.
Si us queda molt espès podeu afegir-hi una mica d’aigua ben freda.
Deixeu que el gaspatxo es refredi a la nevera i serviu-lo ben fred acompanyat d’unes fulles de menta.
IMPORTANT: no l'he fet mai però potser molt fred no està malament. Deu anar bé fer-lo quan per la nevera roden trossos de meló i de síndria que ningú s'acaba. L'he copiat d'un altre blog.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada