dimecres, 6 d’agost del 2014

patates emmascarades

 Ingredients per a dues persones

700 g de patates (unes 6 patates mitjanes)
200 g de cansalada
230 g de botifarra negra
2 alls


Per començar, pelem les patates, les tallem a daus i les bullim. Mentre bullim les patates, pelem, piquem els alls i els posem en una paella amb un raig d'oli. Seguidament, agafem la cansalada, li traiem el greix de les vores, reservem un parell de talls i la resta la trinxem. Afegim tota a la paella amb els alls. Mentre enrossim la cansalada, traiem la pell de la botifarra i la tallem a trossets. Retirem i reservem els talls de cansalada sencers i afegim a la paella la botifarra negra amb la cansalada i l'all. Ho coem tot junt. Un cop tinguem la patata bullida, quan la punxem amb una forquilla i es trenqui, la escorrem. Un cop ben escorreguda, afegim la patata a la paella on tenim la botifarra, la cansalada i els alls. rectifiquem de sal. Ho remenem tot junt i anem aixafant, amb la pala, fins que obtenim una pasta ben compacte. Per acabar, ho emplatem, posem la tira de cansalada sencera per sobre. 

reptesdecuina.blogspot.com.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada