diumenge, 3 d’agost del 2014

patates negres del bufet amb anxoves i maionesa russa

segons el restaurant Bocagrande

per 4 persones

8 patates negres del bufet o similars
8 filets d'anxova
paper de plata
1 llauna de tonyina petita
olives farcides d'anxova poques

per a la maionesa

300 cl d'oli
40 grs de rovell d'ou cru
30 cl de l'oli que porta la tonyina confitada de llauna
20 cl de l'aigua que conserva les olives farcides d'anxova
40 grs de l'oli que porten les anxoves

Posem a bullir les patates senceres i amb pell, amb aigua freda i molta sal, fins que estiguin ben cuites.
Les tariem del foc i les emboliquem amb paper de plata. Les deixem refredar a la nevera fins l'endemà.
Fem la maionesa: a partir del rovell, hi anirem afegint tots els ingredients a poc a poc.
Tallem les patates a llesques.
Posem les patates i les anxoves al plat i ho banyem amb la maionesa russa.

IMPORTANT:  com que no comprareu la tonyina i les olives només per l'oli i el suc, respectivament, ho posaria tot a la maionesa 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada