dijous, 2 de gener del 2014

xocolatada

6 persones

1 i 1/4 l llet
1 bossa i 1/4 xocolata en pols de Latorra
18 croisants petits
12 ensaïmades petites
12 trossos de coca de croisant
1 bossa de melindros
1/4 de nata sense sucre
fresons, plàtans, poma,...(opcional)

IMPORTANT: Mesurar la llet amb la mida de les tasses que fareu servir. S'ha de remenar sempre perquè no s'enganxi la xocolata. Foc molt baix.
No perdeu la paciència perquè és una xocolata que no té farina i li costa moltíssim espessir.
Si a Latorra no els queda nata aneu a la granja Vendrell o la granja Armengol  del carrer Girona. 
Hi ha força quantitat de tot però serveix de berenar-sopar o d'esmorzar-dinar.
Tot és de cal Latorra. T'ho preparen en safates que fan bonic per portar-les a taula.
En el cas de problema econòmic i de "triperus" no surten malament els croisants de la sirena i són molt bones les ensaïmades i la coca del forn Mistral. S'ha de mantenir la xocolata i la nata de cal Latorra.



 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada