dijous, 9 de gener del 2014

canelons de l'àvia

40 CANELONS

 600 grs de vedella picada
600grs de carn magra/tocino/botifarra crua
2 pits  de pollastre
2 caixes de canelons
3 sobres de formatge ratllat
beixamel: 2 l de llet, farina, mantega, canyella
2 kg de tomàquet triturat
Amb tots els ingredients es fa un bon rostit (cebes, tomàquets, alls, conyac,...)
Mentre es fa el rostit s'obre una caixa de canelons i d'un en un es van posant en aigua calenta. Es pot fer dins la pica mateix. Se separen i es deixen uns 10 minuts perquè la pasta s'estovi una mica. Quan ha passat el temps es posen sobre un drap de cuina perquè perdin l'aigua. S'eixuguen bé, vigilant que no es trenquin. Es fa el mateix amb els canelons de l'altra caixa.
Un cop fet el sofregit  es barreja tot bé i es van omplint els canelons. Després es cargolen i es posen en una bandeja que vagi al forn prèviament untada amb mantega
Es poden acompayar amb beixamel o salsa de tomàquet o barrejades les dues salses però sempre gratinats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada