dijous, 9 de gener del 2014

caldo de Nadal de l'àvia

15/20  persones

1/2 kg carn picada de vedella
2 botifarres crues
1 botifarra crua
1 botifarra negra
1 orella de porc
1 os de pernil
1 os de vedella
2 pits de polastre
1/2 peu de porc
300 grs de mongetes cuites
300 grs de cigrons cuits
un bon manat d'herbes
patates
galets 
parma (opcional)

IMPORTANT: vigileu la quantitat d'aigua. En principi hauria de cobrir tots els ingredients. Potser l'haureu de fer en dues etapes perquè l'olla que teniu no té prou cabuda. 
Per fer la pilota utilitzeu la carn picada i les 2 botifarres crues de dalt de tot.
Si feu el caldo el dia abans poseu-lo a la nevera doncs es fa malbé de seguida.
Si teniu paciència podeu comprar els galets més grans que hi hagi  al mercat i els ompliu amb la pilota. S'han de vigilar perquè no han de coure gaire que sino la pasta s'obre i es trenca.
Per la quantitat de tall que hi ha pot ser per 20 persones.
S'ha de servir MMMOOOOOOLLLLLTTTTT CALENT!!!!!!!
Si sobra carn d'olla, patates, verdures i llegums va bé fer-ne croquetes, surten boníssimes. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada