dilluns, 21 de setembre del 2015

spaghetti ubriachi

2 persones

180 grs d'espaghetti
200 ml vi negre
1 porro
oli, sal, pebre
nou moscada,
julivert
formatge d'ovella curat ratllat

Elimineu les fulles exteriors del porro i talleu la part més tendre a rodanxes primes.
Escalfeu un raig d'oli abundant en una paella molt ampla (hi haureu d'abocar la pasta) i afegiu-hi dos grans d'all pelats i tallats a làmines i el porro. Coeu-los amb foc baix afegint-hi una mica d'aigua fins que el porro quedi tou.
Incorporeu el vi i la nou moscada i coueu-ho 3 o 4 minuts fins que s'hagi reduït una mica però no massa, ha de quedar bastant líquid.
salpebreu-ho i passeu la salsa obtinguda pel minipimer.
Coueu els espaghettis en aigua amb sal. escorreu-los i guardeu una mica d'aigua de cocció.
Amaniu els espaghettis amb la salsa de vi i porro. Si fa falta afegiu-hi una mica d'aigua de cocció. 
Serviu-ho amb abundant julivert fresc picat el formatge ratllat.


  recepta extreta de: www.lapastaperalscatalans.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada