dilluns, 21 de setembre del 2015

spaghetti amb sobrassada, olives i tàperes

2 persones

180 grs d'espaguetis
1 ceba petita
oli
1 culleradeta petita de tàperes
100 grs de tomàquet triturat
30 grs de sobrassada
10 olives d'Aragó (negres) sense pinyol 

En una paella ampla escalfeu-hi un raig abundant doli sofregiu-hi la ceba ben picada. Quan estigui ben daurada afegiu-hi les tàperes i les olives. Coueu-ho un parell de minuts tot remenant-ho i afegiu-hi la sobrassada. Continueu remenant-ho fins que la sobrassada es desfaci una mica.
Incorporeu-li la passata de tomàquet i coeu-ho durant 10-15 minuts mirant que no s'enganxi. Si fa falta afegiu-hi una mica d'aigua.
Coeu la pasta en abundant aigua amb sal, escorreu-la i aboqueu-la a la paella amb la salsa. saltageu-la un parell de minuts i ja està. 

IMPORTANT
Passata es refereix al sofregit de tomàquet, sol, sense ceba, amb herbes si es vol. Fet de manera lenta.

 
recepta extreta de:www.lapastaperalscatalans.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada