dimecres, 23 de juliol del 2014

tàrtar de tonyina amb cacuets, oli de sèsam i wasabi

recepta de La Taverna del Mar. Platja Sant Pol. Sant Feliu de Guíxols

per 1 persona

125 grs de tonyina vermella
45 g de salsa de soja
60 grsoli d'oliva
5grs oli de sèsam
6 cacauets torrats i pelats
4 cacauets caramel·litzats amb wasabi
torradetes

Tallem la tonyina a daus petits. Un cop la tinguem tallada, la deixem marinar durant 5' amb la salsa de soja, l'oli de sèsam i l'oli d'oliva.
Després, ja macerada, la barregem amb els cacauets torrats i pelats i els cacauets caramel·litzats tallats també prèviament.
Feta la barreja, ho posem al plat en un motlle de forma cilíndrica. Hi afegim la barreja de la tonyina i els cacauets, tot prèviament marinat. Un cop ho tenim en forma clíndrica, hi posem tres punts de wasabi, per decorar el plat, i ho acompanyem amb les torradetes.



Aquest va acompanyat amb mango, però el de la recepta és amb cacauets i wasabi. Per tenir una mica de idea amb la presentació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada