dimecres, 23 de juliol del 2014

amanida de llenties de Carles Gaig

per 4 persones

400grs de llenties (o bé de cigrons)
2 pebrots verds
4 tomàquets 
4 cebes de Figueres
oli
sal
vinagre
4 llesques de pa torrat
4 ventresques de tonyina
germinats de llegums

Barregeu bé les llenties amb el pebrot verd, els tomàquets i les cebes de Figueres, que haureu de tallar a daus perquè quedi ben homogeni amb les llenties. Poseu-hi per sobre una vinagreta, que preparareu amb oli, vinagre i sal.
Poseu-ho a la nevera una estona abans de menjar.
Després quan estigueu a punt de servir-ho, coleu-ho perquè la vinagreta, juntament amb els altres ingredients, hi haurà deixat una mica d'aigua. Serviu-ho acompanyat d'unes llesques de ventresca de tonyina.
Podeu decorar el plat amb germinats de llegums per sobre. 
La mateixa preparació es pot fer amb cigrons.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada