dimecres, 23 de juliol del 2014

carbassons farcits d'arròs integral

recepta del Restaurant Rasoterra.
aquest plat és apte per a celíacs i pot ser vegà (sense formatge)

per 4 persones
4 carbassons rodons petits
200grs d'arròs integral ecològic
1 ceba vermella (o no)
1 gra d'all
80grs de panses
80grs d'orellanes
80grs de nous
1/4 d'un manat de menta
1/4 d'un manat de julivert
oli d'oliva
sal i pebre

Bulliu l'arròs integral uns 40' (depèn de la varietat) Al mateix temps bulliu els carbassons uns 20', partiu-los en dues parts (traient el tap del carbassó com si fos una petitat olla...) i buideu-los de la polpa.
Piqueu la fruita seca, la menta i el julivert.
Feu un sofregit amb la ceba, l'all, la polpa dels carbassons i, cap al final de la cocció, afegiu-hi la menta, la fruita picada i el julivert.
Finalment afegiu-hi l'arròs, barregeu-ho tot i apagueu el foc.
Amb aquest sofregit  farciu els carbassons, ratlleu el formatge (el compreu ja ratllat) i feu-lo servir per cobrir el farcit que heu posat als carbassons.
Poseu-los al forn uns 20' a 200º. Finalment els gratineu uns 3' o 4'










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada