dimecres, 23 de juliol del 2014

salmorejo

per 4 persones

1kg de tomàquets de pera molt madurs
20 grs de molla de pa blanc
25 grs de vinagre
180 grs d'oli
1 gra d'all
pebre blanc
9 ous de guatlla
80 grs d'encenalls de pernil

Amb els ingredients a punt, cal rentar els tomàquets, treure'ls la part verda i trossejar-los. Tritureu-los amb una batedora i després coleu-los.
Ara serà el moment d'afegir-hi la resta dels ingredients: pa, sal, oli, all i vinagre. Torneu a triturar-ho molt bé fins que quedi cremós i homogeni.
Llavors bulliu els ous de guatlla. Peleu-los i feu-los servir, juntament amb el pernil. Per servir el salmorejo que posareu en plats fondos.

IMPORTANT

És una sopa de tomàquet en la qual podeu posar els ingredients que tingueu. No fa falta posar pa si els tomàquets estan prou madurs.
Si no teniu ous de guatlla ho feu amb els de gallina talladets a trossets petits i en bulliu menys

 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada