dilluns, 11 de juliol del 2016

suc/sopa de remolatxa, pastanaga i poma

1 remolatxa mitjana
1 poma fuji
1 pastanaga
50 ml d'aigua mineral
comí en pols
sal i pebre


Renteu bé i peleu la remolatxa, la poma i la pastanaga. Separeu-ne les puntes i el que no es menja. talleu-ho tot a trossos per liquar-ho. És millor que els ingredients estiguin frescos de la nevera.

Coloqueu els ingredients din el vas de la batedora o al recipient que sigui que utilitzen per triturar. Afegiu-hi l'aigua, les espècies al gust i una mica de sal. Bateu-ho. Si veieu que queda molt espès, aboqueu-hi més aigua. i ja podeu beure-us el suc.


IMPORTANT

Si no voleu que sigui suc i voleu sopa no liqüeu els ingredients, directament els tritureu.

La remolatxa la compreu cuita als supers. Van de dos en dos generalment.



Anna Garcia: Cuina feliç. Ed. Cossetània

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada