300 grs de tomàquets madurs
500 grs de préssecs
1/2 pebrot vermell
1 cogombre
50 ml d'aigua mineral
sal i pebre
Peleu els tomàquets. Si ho preferiu, podeu escaldar-los en aigua bullent durant uns segons perquè sigui més fàcil treure'ls la pell. un cop pelats, talleu-los a trossos. Retireu-ne la part més dura i passeu-los al vas de la batedora.
Peleu els préssecs. Trossegeu-los i afegiu-los al vas de la batedora. Repetiu l'operació amb el cogombre i el pebrot vermell.
Finalment hi afegiu l'oli, la meitat de l'aigua, una mica de sal i una altra de pebre i ho bateu tot junt com si fos un gaspatxo.
Tasteu-lo i, si cal rectifiqueu-ho de sal i pebre. Si queda massa espès, afegiu-hi una mica més d'aigua.
Reserveu el gaspatxo a la nevera fins l'hora de servir.
Anna Garcia: "Cuina feliç". Ed. Cossetània
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada