dilluns, 11 de juliol del 2016

gaspatxo amb préssecs

300 grs de tomàquets madurs
500 grs de préssecs
1/2 pebrot vermell
1 cogombre
50 ml d'aigua mineral 
sal i pebre


Peleu els tomàquets. Si ho preferiu, podeu escaldar-los en aigua bullent durant uns segons perquè sigui més fàcil treure'ls la pell. un cop pelats, talleu-los a trossos. Retireu-ne la part més dura i passeu-los al vas de la batedora.

Peleu els préssecs. Trossegeu-los i afegiu-los al vas de la batedora. Repetiu l'operació amb el cogombre i el pebrot vermell.

Finalment hi afegiu l'oli, la meitat de l'aigua, una mica de sal i una altra de pebre i ho bateu tot junt com si fos un gaspatxo.

Tasteu-lo i, si cal rectifiqueu-ho de sal i pebre. Si queda massa espès, afegiu-hi una mica més d'aigua.

Reserveu el gaspatxo a la nevera fins l'hora de servir.


Anna Garcia: "Cuina feliç". Ed. Cossetània

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada