dilluns, 28 de desembre del 2015

carn mercè

peixet de l'espatlla (vedella) oberta com si fos una bossa
200grs espinacs congelats i a trossos
1 botifarra crua
100grs de pernil del país
formatge ratllat al gust
3 ous sencers
1 ou batut
herbes provençals o bé orenga
2 o 3 alls
1 pastanaga
caldo (opcional)

S'escalden els espinacs. Es barregen amb la botifarra, el pernil, el formatge i l'ou batut.
Es fa una truita plana amb els tres ous restants.
Amb tot això s'omple la carn. Primer la truita i a sobre la resta. Es cus la punta i es lliga tota.

Es fregeix la carn amb dos o tres alls, una ceba i una pastanaga i també si ha sobrat del farcit.

Un cop fregides les verdures etc. es cobreix amb aigua, meitat aigua, meitat caldo. S'hi afegeixen les herbes. 

Un cop fet  trituren les verdures en el caldo i si es vol es cola.


IMPORTANT
A la foto hi surt pollastre però la carn ha de quedar similar quan es talli






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada