dijous, 22 de gener del 2015

amanida de cítrics amb formatge blau i torró de la Mare de la Font

escarola
api blanc i tendre
taronges sanguines i de les altres
llimona/lima
torró de xixona/alacant
olives negres
formatge blau
oli
sal
pebre



Les taronges es pelen bé de manera de que no quedi cap trosset de pell blanca i es tallen a grills i es reserven.
En un recipient s'hi posa l'oli, sal, pebre, el suc de mitja llimona i una part del torró tallat a trossets. Es desfà tot amb una forquilla mateix.
En el bol de la salsa s'hi posa l'escarola, es remena tot afegint-hi més oli i més sal.
Per muntar el plat.
La base són triangles de formatge blau. A sobre l'escarola ja amanida. Als voltants del plat s'hi col·loquen els grills de les taronges de manera que facin bonic. Per sobre unes quantes olives negres, tires d'api tendre i trossets del torró que quedava.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada