dijous, 19 de setembre del 2013

pa amb tomàquet

pa (millor si és de pagès)
tomàquet madur (millor dels que en diuen de penjar)
pernil salat
tacos de formatge (al gust)
oli, sal


Es demana al forn que tallin el pa a llesques. S'unta de tomàquet fins i tot la crosta. S'hi posa sal i oli al gust de cadascú.
Sobre el pa s´hi posen les llesques de pernil.
Es pot acompanyar de formatge tallat a tacos

IMPORTANT: el tomàquet s´ha de fregar sobre el pa, no s'ha de triturar mai amb la batedora

PER APROFITAR: boníssims els croisants secs amb tomàquet i pernil, boníssims els brioxos amb tomàquet, anxoves i olives negres, .....



2 comentaris:

  1. sopar de la Nina i del Matías avui

    ResponElimina
  2. Síiiii!!!!! Però t'has deixat un detall força important...el vinet!!!! És imprescindible per a un pà amb tomàquet i pernil del bo (que per cert és solsoní) rodó!!!!

    ResponElimina