divendres, 27 d’octubre del 2017

crema d'espàrrecs

2 persones

1 manat d'espàrrecs
1 ceba
aigua o caldo vegetal
1 poma
1/2 culleradeta de cúrcuma
sal i pebre negre
1 cullerada d'oli d'oliva


Rentar bé els espàrrecs amb aigua i vinagre i tallar-los a trossos petits.
Tallar la ceba.
Escalfar l'aigua o el caldo i quan bulli coure-hi  les verdures a foc lent durant uns 15'.
Fora del foc afegir una poma tallada a trossets, la cúrcuma i el pebre. Deixar reposar uns minuts.
Triturar tots els ingredients amb la cullerada d'oli.
Per servir es poden posar unes puntes d'espàrrecs i uns trossets de poma.


IMPORTANT

La poma que va dins la crema pot anar pelada si es vol. La que s'utilitza de decoració millor no.





Mis recetas de cocina anticáncer: Dra. Odile Fernández


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada