dilluns, 2 de novembre del 2015

japonès: uramaki i makisushi

fulles d'alga nori
arròs blanc
sèsam
estoreta de bambú
pastanaga, salmó, crema de formatge,...

URAMAKI

Talleu la fulla d'alga nori per la meitat.
Cobriu una de les meitats amb una capa fina d'aròs.
Afegiu-hi una capa fina de sèsam.
Gireu la fulla d'alga nori sobre una estoreta de bambú amb l'arròs cap per avall.
Poseu els ingredients l centre.
Enrotlleu-ho amb l'estoreta pressionant-lo mentre la feu rodar.
Igualeu els extrems i talleu.




MAKISUSHI

Cobriu una de les dues meitats amb una capa fina d'arròs però sense arribar a dalt de tot.
Sense girar-la col·loqueu l'alga  a l'extrem de l'estoreta i poseu els ingredients sobre l'arròs.
Seguiu els dos últims passos anteriors.




IMPORTANT
La manera de fer l'arròs és en una altra recepta

font: diari ARA. 2/11/15


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada