dijous, 29 de maig del 2014

wok

Aquesta recepta és la que vaig fer l'altre dia a casa

petxugues de pollastre tallades a tires primes
molta ceba tallada a tires
pastanagues tallades com es pugui
barreja de bolets
tomàquet vermell tallat
carbassó a daus
pebrot vermell i si es vol també del verd. Tot a tires
espàrrecs tallats a daus
soja germinada (opcional)
salsa de soja
cilantro (opcional) 

Primer s'ha de posar el pollastre en el wok amb bastant oli. Quan ja està es treu i en el mateix oli s'hi van fregint els altres ingredients però d'un en un i quan ja estan es van retirant i escorrent.
Al final la salsa de soja i el cilantro perquè aquest sino es crema.

IMPORTANT: Foc molt alt perquè es torri per fora i quedi una mica cru per dins. Aquest és el secret perquè quedi autèntic.
Es pot fer amb qualsevol tipus de verdures i de carns. Si es vol utilitzar coliflor, bròculi o bròquil primer s'han d'escaldar.
Es pot acompanyar amb arròs blanc o espaguetis

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada