diumenge, 7 de gener del 2018

xocolatada Reis 2018

10 persones

12 croisants
12 ensaimades
6 madalenes
6 brioixos
1 kg de nata
2 bosses de xocolata en pols
2 l. de llet vaca/civada

IMPORTANT

Es calcula una cullerada sopera de xocolata en pols per tassa i de llet tantes tasses com persones.
Les instruccions per fer la xocolata desfeta no calen. Només s'ha de tenir present que sempre s'ha de remenar perquè sino s'enganxa i després saber si la xocolata porta farina o no. Si és la de Ca Latorra no en porta, porta maizena, i per això li costa molt d'espessir. S'ha de tenir paciència.
També es pot tenir formatges, pernil, etc. per si hi ha algú que li agrada el salat i s'ho vol posar en els croisants o bé en els brioixos.
La quantitat de pastes ha estat correcte però de nata n'ha sobrat la meitat.
Es pot acompanyar amb cava o bé amb vi negre.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada