dilluns, 23 de desembre del 2013

sant esteve 2013

14 persones

  • 1 caixa de llagostins ja cuits (Toni)
  • 4 llaunes de peix fumat en diferents salses d'IKEA i torradetes (Lali)
  • vol-au-vents amb brandada de bacallà (Joan i Montse), dos per persona
  • amanida "per quedar-se amb el personal"
  • 1 caixa de 12 ostres franceses, gentilesa del Toni
  • canelons d'espinacs (Àvia)
  • canelons de carn (Àvia) 
  • taronges amb melmelada de maduixa (Lali), una per persona 
  • begudes: coca-cola, ... (Montse)
  • pa: 2 barres (Jordi)
  • vi: 3 de vi negre i 2 de vi blanc
  • torrons (Jordi)

Han sobrat la meitat dels canalons, 30. Agraden més amb suc de tomàquet que amb beixamel. 
Amb el primer plat ja n'hi havia prou perquè no ha sobrat pràcticament res, només alguns llagostins.
De taronges s'ha de comptar tres rodanxes per persona. 
El dinar ens ha sortit per: 181'59€


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada