1 pot de préssec en almívar (6-8 peces per pot)
la pell d'una taronja
el suc d'una o dues taronges
cointreau/grand marnier
gelat de vainilla/crocant/torró
Es posen en una bandeja que pugui anar al forn els préssecs, cara amunt, la pell de la taronja ben picada, el suc de les taronges i el licor.
Al forn s'hi poden estar tranquil·lament d'1 hora a dues hores.
Se serveixen tebis juntament amb el gelat.
Es poden servir a tall individual en un bol o portar-ho a taula per separat i servir-ho allà.
IMPORTANT: vigilar la quantitat de líquid que s'hi posa perquè els mateixos préssecs en deixen anar.
L'estona al forn al gust de cadascú, segons si agraden els préssecs més o menys tous.
Vigilar que no es cremin. Una mica torradets per sobre són bons i més si el que s'ha torrat és la pell de la taronja.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada