dimarts, 3 de desembre del 2013

gelat amb préssec amb almívar

1 pot de préssec en almívar (6-8 peces per pot)
la pell d'una taronja
el suc d'una o  dues taronges
cointreau/grand marnier
gelat de vainilla/crocant/torró

Es posen en una bandeja que pugui anar al forn els préssecs, cara amunt, la pell de la taronja ben picada, el suc de les taronges i el licor. 

Al forn s'hi poden estar tranquil·lament d'1 hora a dues hores.

Se serveixen tebis juntament amb el gelat.

Es poden servir a tall individual en un bol o portar-ho a taula per separat i servir-ho allà.


IMPORTANT: vigilar la quantitat de líquid que s'hi posa perquè els mateixos préssecs en deixen anar.
L'estona al forn al gust de cadascú, segons si agraden els préssecs més o menys tous.
Vigilar que no es cremin. Una mica torradets per sobre són bons i més si el que s'ha torrat és la pell de la taronja.
Omplen molt.

li falta el gelat!!!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada