4 persones
300 gr. de mesclum
2 cullerades d’herbes tallades (julivert, porradell, cerfull)
1 poma reineta
300 gr. de ceps
100 gr. de nous
16 castanyes cuites a la graella o en almívar
unes gotes d’aiguardent de pera
5 cl d’oli de cacauet
el suc d’una llimona
30 gr. de mantega
6 cullerades de vinagreta de pols de ceps
sal i pebre
2. En un bol barregem les amanides, les herbes, els daus de la poma i les nous.
3. En una paella posem l’oli, afegim les làmines dels ceps i després les castanyes. Fem que prenguin color i salpebrem.
4. Afegim l’aiguardent de pera, flamegem i afegim la mantega. Amanim l’amanida amb la vinagreta de pols de ceps. (proporció 4 c/s d'oli d'oliva DO per 1 c/s de vinagre)
c/c = cullera de cafè
c/p = cullera de postres
c/s = cullera de sopa
Posem l’amanida i, per sobre, els ceps i les castanyes
IMPORTANT
Mesclum vol dir barreja d'enciams, escaroles, etc.
Si no teniu ceps ho provaria amb un altre tipus de bolets.
Suposo que es pot fer igual si falten alguns ingredients.
Suposo que es pot fer igual si falten alguns ingredients.
Porradell = cibulet
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada